What else is left to say,

 
 Jag har fortfarande en liten sjukling hemma, han somnade nyss sittandes, klockan halv 5 alltså, lite rubbade dagsrutiner då han somnade normal tid idag och bara lyckades sova i 15 min innan han väcktes av sin egen hosta.
Ouff, lilla prinsen, hela dagen idag har vi bara myst, legat i soffan, tittat på tv och tagit det lugnt. Jag är klar med första julklappen också! Känns så jäkla kul, nu ska jag gå vidare på nästa :') ♥
 
/ Nicole

monday,

Idag är det måndag och jag börjar denna vecka med att vara hemma med lillprinsen, han började bli väldigt förkyld igårkväll, haft lite svårt att sova inatt samt en aning hängig. Så det kändes bäst att ha honom hemma idag.
För en stund sen somnade han i mitt knä, sådär megamysigt, liggandes raklång, så att mitt ena ben somnade,
i min skräddarposition som jag satt i - helt klart värt det! Även om jag nästan inte kunde bära in honom i sängen..
 
Jag har precis köpt en ny kamera, min gick sönder för flera månader sedan och för en som älskar att ta kort så är det rätt jobbigt. I helgen fick jag låna Denisans kamera, så himla snällt, det är kul att kunna föreviga lite :')
Men nu så kan jag börja ta bilder igen på en daglig basis som jag alltid gjorde förut och fortsätta med mina fotoböcker.
 
Annars då? Mycket olika möten uppbokade denna veckan, framförallt med sjukvården men också ett föräldramöte.
 
 
 
 

 
Have a nice one.
 
/ Nicole

Första advent,

Igår eftermiddag var vi hemma hos Denise & Andreas för första advent-mys, det var verkligen jätte trevligt. Denise hade bakat massa godsaker och bjöd hem ett trevligt sällskap. Vi gick till Bocken och hoppades på att se fyrverkerierna, lillprinsen somnade till Di Levas röst och sov som en stock, vi hade glömt vagnen hemma så alla hjälpte till och bar lite på honom. Men vi gick hem innan vi såg några fyrverkerier, för vi alla höll på att frysa ihjäl.
Fy tusan vad det var kallt ute igår, det blåste som sjutton - rakt igenom kläderna. Så det blev glögg-fest när vi kom tillbaka, hur mysigt som helst. :') Bildregn ↓
 
 
 
/ Nicole