Valborg

Vi firade Valborg hemma hos oss, mamma kom över och vi åt god mat i form av entrecoté, fläskotletter, sötpotatis-pommes / vanliga pommes, sås och morötter. Efteråt åt vi banan i ugnen med choklad i (jag hittade en ekologisk, vegansk med hampafrön i, utan något trams, jätte god!) med vegansk vaniljglass (helt underbar! Från Choice!) 

Efter maten myste vi en stund i soffan, sen gjorde vi oss klara för gång nummer två vid Gruvan. Den här gången för att lyssna på skön-sång och majbrasan. Det var så vackert. Eld, är så otroligt mäktigt. Vi hade en super duper kväll.

 
Nu är det läggdags för mig, hoppas ni har haft en trevlig Valborg. Kram på er. 

Barnens valborg vid gruvan

Idag begav vi oss en snabbis upp till min mamma för att lämna lite saker, där min mormor och morfar även var, så vi passade på att prata en stund innan vi begav oss till Gruvan för att små-fira barnens valborg. Det var otroligt mycket folk och köer precis överallt. Zacheus var så lycklig och nöjd med att få titta på brandbilarna, ambulansen och polisbilen. Han fick både sitta i bilarna och prata med de som jobbade med yrket. Han skulle berätta för polisen att han vill bli det när han blir stor - men sen blev han blyg och vågade inte. Vi hade väldigt trevligt iallafall!
 

Addicted.

 
Medjool-dadlar, alltså heaven on earth. Nu vet mannen precis vad jag önskar mig i morsdags-present, i födelsedagspresent och i julklapp. Dessa är guld och i princip det enda jag vill äta just nu. Jag lever till 90% på färsk frukt och grönsaker, de andra 10% är dessa dadlar för tillfället. Jäklar. Köp och prova själva :')