It's you and me, it's always been

Tar mig tillbaka till dagarna och nätterna som aldrig tog slut i Thailand, den 3 Februari 2012 när jag träffade mannen som visade sig vara mer än den bruna killen på en festival bland palmerna. Han som bara några dagar senare visade sig vara killen jag har drömt om, som skulle sätta mig före sig själv, som skulle ta hand om mig, få mig att känna mig hemma - i verkligheten var vi på andra sidan jordklotet. Han har lärt mig så mycket. 
 
När vi några månader sedan flyttade ihop, hemma hos hans föräldrar, tills vi hittade något eget i Trelleborg, så var det många som tvivlade. Jag minns så väl första mötet med hans föräldrar, hur de hade väntat och önskat att han skulle träffa någon som han aldrig inte skulle släppa greppet om. De var överlyckliga när vi träffades. De tvivlade inte för en sekund, att vi var helt rätt för varandra. Några av M's kompisar gjorde det till en början. Ibland tvivlade även vi, vi gick igenom så otroligt mycket bara det första året tillsammans. Året efter väntade vi Zacheus. 
 
Vi har gått igenom en bergochdalbana som kallas livet och står starkare än någonsin bredvid vadrandra. 
Jag är så tacksam, att du stod där på stranden, på just den ön och att min kompis och din kompis började ragga på varandra. Att du bjöd in mig, att du skrattade åt mig när jag lagade mat, att du byggde upp mig, lät mig sitta säkert med hjälm bakom dig på motorcykeln, med armarna hårt lindade runt dig. Jag kommer förevigt vara ödmjuk för allt du har gjort, hur du stöttat mig genom alla dessa år av sjukdomar och att du fortsätter välja mig. 
 
Älskar dig så, du vet när orden inte räcker till. Tack för allt älskling, våran resa genom livet, vår kärlekshistoria, den ska fyllas med ännu mer kärlek genom resterande av alla år jag får spendera med dig. Utan dig är jag halv. ♥
 
1
Lillemmish- mode - inspo

ha en underbar dag

kramizzz