Flowers for him ♥

Detta får bli ett tidsinställt inlägg då jag inte är helt säker på att mannen inte läser bloggen ;')
Jag köpte en bukett till honom, som han får ikväll, för att fira hans föräldraledighet. Som vi har längtat efter denna dag.
 
Ikväll har jag bjudit över mamma, twinnie, hennes man och min bror för att fika på en vit choklad cheesecake. 
Det blir en liten överraskning till mannen som inte har någon som helst aning om att vi ska fira på riktigt.. haha! 

 
 
 

So dreamy these days '

The day.

Tisdag och dagen med stort D är här, mannen i huset går på 5 månaders föräldraledigt, wihooo!! 
Zacheus hade sista dagen på förskolan och vi passade på att skämma bort fröknarna lite när vi sa hejdå.

Det enda negativa och det bet sig fast lite i mig, var att jag fick höra att Z's bästis skulle hem i samma veva som vi kom, jag tänkte för mig själv - har han blivit sjuk så säger säkerligen pedagogerna det till mig iochmed att det var vår sista dag. Jag frågade lite fint men fick inte reda på något. 2,5 timme senare när jag hämtar min prins så står det på tavlan att det är ett nytt fall av magsjuka - på våran avdelning. Jag blev illamående så fort jag läste det och hela eftermiddagen har Keuz klagat på att han har ont i magen. Nu sover han dock och jag ska knapra vitpepparkorn.
 
Lite störande. Jäkligt störande om han ska bli sjuk precis sista dagen, jag hade lika bra kunnat haft honom hemma och det visste pedagogerna om. Det handlade bara om så få timmar och vi gick egentligen bara dit idag för att han skulle få leka med sina kompisar, packa ihop grejerna och säga hejdå.. Typiskt. Äsch håll tummarna för oss, känns som att vi är dom enda som inte har fått det ännu... 
 
Observera att jag vet att man säkert inte pratar om det rätt ut sådär som förskolelärare, ni har säkert era regler, men varenda gång det har stått "magsjuka" på tavlan så har vi vänt i dörren och det vet fröknarna om, det hade varit härligt med en heads up. 
 
 
1