Nynäshamn

Vi mötte upp pappa, sedan gick vi ner tills stranden och mötte upp Twinnie, hennes man och deras två hundar. Det var blåsigt värre, men härligt att få vara ute. Pappa hade fixat sallad till lunch och mamma hade bakat fröknäcke, min man badade - han är alltid som en fisk i vattnet och ville inte vara uppe i blåsten utan låg i ett tag. Efter en stund kom min storebror dit och joinade oss, innan det var dags att bege oss mot vårat hotell / vandrarhem. 
 
Prinsen sprang runt i sitt nya cyklop, hur nöjd som helst, lekte i vattnet och med sina sandleksaker på stranden. 
 
 
Älskade unge! ♥

Roadtrippin'

Lördagsförmiddagen spenderades i bilen med mina två prinsar, Quila och Mami, på väg till Nynäshamn utanför Sthlm. Vi gjorde vårat första stopp i Hedemora på Dollarstore, där prinsen gick loss och skulle shoppa ALLT. haha. Lite färdkost från Donken, sen var vi på rull igen. Härlig stund längs många små-vägar, även om det tog lång tid ner, så hade vi härliga samtal i bilen och njöt av att vara på väg någonstans. Jag älskar att åka på roadtrips. :')
 
1

Från tandvärk till mjölkstockning?

Inatt fick jag så otroligt ont i det ena bröstet, jag hade problem med mjölkstockning x antal gånger när jag ammade prinsen, men redan nu (snart halvvägs in i graviditeten!?). Jag vet knappt om det är möjligt men jag har så fruktansvärt brutalt ont. Jag vill inte behöva äta ännu en till antibiotika-kur, för jag känner att jag tappar alla goda bakterier. Däremot känner jag att jag igen måste söka hjälp, inom ett par dagar om det inte släpper. Otursfågel!
 
 
 Jag har iallafall haft en helt underbar helg, mer om det kommer i nästa inlägg :') ♥