When you can't decide

 
Jag kan inte bestämma mig för om jag orkar gå på en visning ikväll, ett hus som vi tittade på förra veckan, vi inväntar egentligen bara budgivningen som förmodligen går av stapeln nästa vecka.. Men jag tror jag måste dit, känna på känslan igen och se vilka andra som är intresserade ;') Höhö. Hoppas på samma känsla även om jag åker dit utan mannen, han är ju den som får mig att känna mig trygg liksom. Vi får helt enkelt se :) Jag är alldeles för nyfiken för att inte åka dit känner jag nu.. Ha en underbar kväll ni. ♥

Espresso House

 
Idag har jag lunchat med Mums, en av mina favoritsysslor sedan jag flyttade tillbaka till Falun, att ha lyxen att träffa mamma över en lunch. Helt underbart. Vi provade det nyaste stället i stan, Espresso House och det var helt okej. De håller fortfarande på och renoverar där inne, så det kändes lite som att vi satt mitt uppe i en byggarbetsplats.. Men Espresso House är alltid just Espresso House, trevligt, det slår ju Wayne's alla dagar i veckan men jag föredrar våra små mysiga fik här i stan, som är unika, som lägger ner kärlek i sina bakverk och luncher. 

Person of interest

Tittar på en ny serie som rubriken lyder, den är bra men jag har fortfarande Lucifers humor snurrande i huvudet.  Det har varit så befriande att tvätta idag, jag behövde verkligen få undan en hel del här hemma. Samtidigt behövde jag tvätta upp de sista av Lillans kläder till BB-väskan. Jag börjar känna mig mer och mer redo och hon börjar få mindre och mindre plats. Jag minns inte att det var lika trångt såhär när Zacheus låg i magen, som att jag var bredare över höfterna då, eller så har jag bara förträngt det.. Hon pressar liksom på insidan av höftbenen och den känslan minns jag inte alls. Det har varit en skön dag men jag har varit så otroligt hungrig, har ätit tre extra mellanmål utöver mina vanliga mål mat.. Så nu växer väl Lillan så det knakar. Haha. Imorgon ska jag göra mer för mig själv, jag ska ner på stan en sväng och köpa en ny kalender bland annat, lite julband och kanske iväg på en visning. 
 
 
Nyårsafton 2014 - till 15 med mina älsklingar ♥
 
Undra hur årets nyårsfirande kommer se ut, vi kanske ligger på BB och föder precis då eller så har hon kommit, eller så vill hon stanna inne i magen lika länge som storebror och då kommer hon några dagar in i Januari..