Happy feels again

 
Kvällen har spenderats med mannen på lassarettet, en mental förlossningsförberedelse - jag tror alla andra som var där, väntade sitt första barn, det var mycket minnen som kom tillbaka från Zacheus förlossning, på ett otroligt roligt och lätt sätt. De var jätte duktiga och absolut en föreläsning jag hade uppskattat otroligt vid första graviditeten. Zacheus fick hänga hos mormor, egentid deluxe för dom två och de hade haft det så mysigt! ♥ Den här veckan är första veckan jag känner mig hög-gravid, allt är lite jobbigare, hon ligger med huvudet neråt och det är INTE skönt. När Zacheus lade sig med huvudet neråt så fick jag andrum och det kändes lättare, men det känns som att Lilla L ligger mycket längre ner.. Det var därför tufft att sitta helt stilla på föreläsningen i en och en halvtimme, men det gick när jag hade bytt position tusen gånger.. Haha. Bra kväll, trevligt att göra något mitt i veckan.

Morning

Jag har varit uppe sedan sex imorse, sen gick mannen upp och vi hade en kaffestund i soffan, efter det vaknade prinsen - på bästa humöret. Han var så taggad på att få gå till förskolan och leka ute i snön, samt att åka till hans gammel-mormor och morfar ikväll, för att fika. Älskade unge. Här är dagens underbara frukost ↓
 
Två dl kvarg-yoghurt vanilj, en banan, 1 tsk super booster v:1 greens och massor av hallon. Toppat med glutenfria flingor, russin och pumpakärnor. MUMS. Fortfarande min absoluta favoritfrukost. 
1

When it comes to names

Jag tycker namn är otroligt viktigt, men det beror nog mycket på att jag har fått så mycket beröm genom åren om just mitt namn. Nicole har inte varit jätte vanligt och att sedan ha en tvilling med ett lika fint amn - och ett väldigt ovanligt efternamn - så har det väl lagt grunden lite för min identitet. När det kommer till våra barns efternamn så valde vi Mannens efternamn rakt av, ett kort, fint, enkelt men ändå ovanligt efternamn. Jag ser så mycket framemot att få bära det efter mina namn också, som resten av min älskade familj (Nicole Evelina Tilly).
 
Zacheus är ett ovanligt namn, det var inte en enda person i Sverige som hade Zacheus som tilltalsnamn när vi döpte honom till det. Däremot var det totalt 5 som antingen hade det som efternamn eller mellannamn. Zacheus heter Victor i mellannamn efter min storebror och det klingar bra ihop med det enkla efternamnet. Eftersom Tilly är ett kort efternamn, som man säger enkelt, så ville jag väl komplicera till förnamnet en aning, många bokstäver och ett udda namn. 
 
Lillasyster har ett namn på L, helt och hållet efter min tvillingsysters namn, Denise Lovisa. Ni kommer förstå min tanke när vi väl går ut med namnet. Det namnet vi har valt excisterar inte i Sverige och jag är överlycklig över att vi tycker om det båda två. Det är ett namn som har lika många bokstäver som storebror och som klingar bra ihop med efternamnet.
 
Nu står vi och velar om mellannamnet, från början var vi inne på ett släktnamn men vi hittar inget som passar till förnamnet. Så då är vi inne på ett namn på V, så får hon ärva från Zacheus Victor som är förstfödd. Det återstår att se, men mina två favoriter just nu är L. Vilda eller L. Vilja. Vi får se om hon är en vilding eller har mycket vilja ;)
 
Det roligaste är att Zacheus har varit överrens med oss länge, han kallar bara bebisen i magen för just bebisen eller vid hennes namn. Det är underbart att han är så insatt. Hur tänkte ni när ni bestämde namn för era barn? ♥
 
 Present till Zacheus som vi fick av Zacheus gudfar och Lilla L's blivade gudmor med familj. ♥