Happy friday

Igår låg jag sänkt hela eftermiddagen, sjuk, ont i halsen, ont i kroppen, febrig, förkyld och tröttare än en zombie.. Idag däremot kände jag mig lite piggare och såg så mycket framemot att möta upp min underbara mami för lunch. Så fick det bli, innan jag mötte henne gick jag till en blomsteraffär och köpte den finaste buketten, bara för att hon är bäst och för att hon ska ha tjejkompisar hos sig i helgen, jag tänkte att blommorna kunde göra sig extra fint hos henne då :') Sen bjussade jag på lunch, på vårat favoritställe, GottoReco i stan. Det var så härligt att träffas och prata. 
 
En riktig tjejdag, bara jag och mamma, lite shopping till lillasyster, present till mannen till farsdag och sedan en långpromenad med hundarna uppe hos mamma. Helt smärtfri i bäckenet, bara så härligt med lite friskt luft! Jag kom hem igen vid halv 5 och då var mina killar hemma, det blev pizza i ugnen och godis i soffan. Idag är det mannens tur att vara sängliggande hela kvällen, tyvärr - så vi ska väl lägga oss allihop strax. Hoppas ni mår bra! ♥
 
 Jag har känt mig så otroligt vacker idag, framförallt för att mamma överöser mig med komplimanger alltid - men också för håret. Bara älskar att ha långt hår emellanåt. ♥ Tack älskade mamma för idag, du är bäst!