Last day as 25

Herrejisses, det här året har gått fort och jag skulle kunna tänka mig att pausa mitt åldrande. Jag vill fortfarande utvecklas, mogna mer och lära mig mer om livet - men siffermässigt så kan jag säga att jag har trivts bra med 25. Å andra sidan så är jag mer lagd åt jämna nummer, så det här året som imorgon infaller (som 26!! åring) kanske blir tusen gånger bättre. Jag hoppas då på det mående-mässigt, framförallt i mina smärtor, men mycket med familjen. Att vi som en familj på fyra (och en hund) ska bli ännu mer sammansvetade, jag känner att vi har kommit så långt på vägen och Micke är absolut den personen som känner mig bäst och förstår mig bäst av alla i min närhet. Att vi fyra ska hitta på så mycket roliga saker det här året och njuta av varandra till fullo! Målet som 26 åring är att fortsätta lägga energi där den frodas, där den gror, fortsätta göra mitt yttersta i alla mina relationer och kämpa varenda dag för mitt mående och min familj. Förhoppningsvis utbildar jag mig under det här året också, så jag får jobba med det jag drömmer om att jobba med. Asså LIFE, så jäkla häftigt. ♥
 

BM - vecka 32

Idag lyssnade vi på lillasysters hjärta och mätte magen, mitt SF mått ligger fortfarande under medel men följer sin egen kurva. Vilket känns jätte bra. Jag berättade att jag tycker att jag känner henne så mycket mycket tydligare än vad jag kände Zacheus och det verkar som att min livmoder ligger väldigt nära ytan av min mage, för barnmorskan sa också "Jag känner på magar hela dagarna och här känner jag ovanligt tydligt, exakt vart hon är". Det var häftigt att hon höll med, jag skulle nästan kunna räkna hur många tår hon har på varje fot. På gränsen till så tydligt!! 
 
 
 Jag har inte tagit några nya magbilder den här veckan, men det kommer. Här är från förra veckan, v. 31 ♥
 
Här kommer en liten lista om graviditeten just nu;
Gravid vecka: 32 (31+2)
Cravings: Inget som helst egentligen, tråkigt men jag varierar väldigt och får väl i mig allt jag behöver. 
Mina krämpor: Förvärkar, rätt många per dag, bäckensmärta, lite ont i ryggen och revbenen. Annars mår jag riktigt bra.
Viktuppgång: Jag har gått upp 21 kg, hade jag inte gått ner så mycket precis innan graviditeten för att jag la om min kost helt, så hade min normalvikt varit lite högre och jag hade väl hittills gått upp ungefär 17 kg istället. MEN det är inte något jag mår dåligt över, jag vet att jag inte kommer gå upp lika mycket som jag gjorde sist och jag är långt ifrån lika stor. Jag känner mig bekväm och vet att jag kommer lägga på mig ytterliggare några kilon fram till förlossningen. Det enda jobbiga är att jag börjar känna mig lite tung och får ont i ryggen av framtyngden. 
Bristningar: Inga nytillkomna, jag fick väl tillräckligt sist tycker jag ;) 
Hormonerna: Märker jag knappt av, jag är rätt balanserad, gråter inte alls som jag gjorde med prinsen i magen. Har inga känslostormar direkt heller, jag är mest allmänt glad hela tiden. Väldigt skönt. 
Foglossning: Ingen alls, jag räknar helt och hållet min bäckensmärta utanför foglossningen och det är för att den blir bättre av att jag rör på mig. Den här bäckensmärtan har jag haft sedan förlossningen med Zacheus och den har helt klart inte blivit bättre nu, men det beror väl snarare på att jag har en 39 cm bebis som trycker ovanpå bäckenet. :') Graviditeten får mig i allmänhet att må så bra, jag längtar så otroligt tills vi får träffa henne! ♥

Monday-feels

Herregud vilken dag, mannen blev hemma med prinsen till halv 11 - sen kom min mamma och tog hand om honom, dom hämtade upp mig efter mitt barnmorske-besök och min tid hos samtalsterapeuten halv 11. Efter det så var jag med prinsen lite drygt en timme, sen skulle jag på akupuntur och mamma kom igen och tog prinsen. De åkte upp till Lugnet och åkte bergbanan upp till hoppbackarna, sedan åt de lunch på Mc Donalds. Jag uppskattar verkligen något enormt den kvalitetstiden de får tillsammans, trots att det är under såna här förutsättningar. Det är inte lätt när prinsen är sjuk och jag har massa grejer uppbokade, idag hade jag 3 olika besök inplanerade för att sedan vara ledig resten av veckan. Men det löste sig och jag är så tacksam över det. 
 
Så har det känts som en måndag hela dagen, prinsen har sovit i totalt tre timmar och jag hoppas han är piggare imorgon.