Jag saknar mitt skåne

Ja som rubriken lyder så saknar jag mitt Skåne, familjen där och mina vänner, staden, vinden och havet. Jag visste att jag skulle längta tillbaka dit av tusen olika anledningar, men nu är det framförallt för att jag är gravid och sist jag var det så bodde vi där. Vi förberedde oss där och hade mer plats där. Hela den här grejen med att inte hitta något hus och behöva trängas här med en spädis som kommer vara vaken tillochfrån på nätterna känns faktiskt lite jobbigt.
 
Jag kommer kunna ta igen sömnen på dagarna, men det kommer inte mannen som ska jobba och inte heller prinsen som ska vara en del med sina kompisar på förskolan. Jag saknar Trelleborg, att bara kunna åka hem till mannens föräldrar vareviga kväll om vi kände för det, att ha hans bröder nära och ha människor runtom oss som vi älskar.
 
Hela förberedelsen mentalt inför förlossningen och allt som komma skall hade varit lättare att visuallisera om jag visste att vi skulle till samma BB, att vi skulle ha en bebis i samma miljö som sist, men nu är allt nytt igen och allt hinner förhoppningsvis förändras igen innan hon kommer. Så att föreställa sig det framför mig nu känns långt bort.
 
Hur som helst, så vill jag åka ner dit och hälsa på min andra familj, äta god mat och prata om allt mellan himmel och jord. 
 
 
Bild från Zacheus 1 års firande helgen efter hans födelsedag 2015, hemma hos min mans föräldrar ♥