More from the woods

 
Mer bilder från våran skogspromenad, vi är ute på sådana här äventyr dagligen men det är sällan jag tar med mig kameran för att fånga det. Idag regnade det exempelvis när vi var ute så det kändes det inte så kul, även om vi hade roligt - igår däremot var det finare väder så då fick kameran hänga med på promenaden ;'} 

In the woods

 
 Att ha skogen precis utanför huset är något jag börjar uppskatta så mycket, det är så skönt att bar kunna släppa barn och hund fria, utan att behöva vara orolig för bilar, de håller sig nära mig ändå men jag kan känna mig så lugn. Det är vackert med naturen också och de bästa stunderna är på kvällarna i solnedgången helt klart, en solnedgång blir magisk vart man är egentligen. Helt otroligt vad solen ger energi. 

Flowers

 
Min favoritfärg rosa får göra plats i badrummet, handdukar och blommor - helt fantastiskt. För mig är det några få saker i hemmet som höjer stämnings-faktorn, ger mig lugn, harmoni och lycka, på ett sätt som andra saker inte kan - blommor är en sådan grej, levande växter, gröna blad och färgglada blommor. Det är så vackert och varje gång jag går in på badrummet, så får jag ett leende på läpparna. Har du något sånt som piggar upp Dig? Jag har också satt blommor i vaser på köksbordet, soffbordet i vardagsrummet samt på vårat gigantiska bord i uterummet (de står lite kallare så de kommer hålla sig längre!) Nästa gång jag köper blommor så ska jag skippa de gröna bladen och plocka in granris själv istället, längtar efter just gran och en i mina buketter.