5 kilos klump av kärlek

Idag var vi på BVC för att väga in prinsessan, 6 veckor och 5 kilo tung. Jag skulle jämföra med Zacheus vikt i den här åldern för han blev ju så himla chubby tidigt. Men jag hittade inte hans bok. Typiskt. Jag får återkomma till det senare. Men om Leonize fortsätter gå upp såhär i vikt (0,5 kg per vecka) så kommer hon väga 10 kg redan som 4 månader. Det är nog något tidigare än vad Z gjorde, jag minns att han vägde 15 kg som 8 månader. Det var galet och det känns som att den här gången kommer vara ännu mer crazy. Älskade gobitar, det viktigaste är att dom är nöjda, mätta och glada. Sen är jag bara så tacksam över att min mjölk håller så bra kvalité ♡
 
 
 
 Älskade goding! ♡

It's friday you guys

Jag vaknade upp med en helt annan känsla än att det är freeedag. Helt på fel sida om mänskligheten. Jag har drömt mardrömmar efter varje matning inatt, svettats som en gris och bara känt mig låg när jag vaknat.när jag väl gick upp så var mannen på jätte bra humör men jag drog ner det här hemma rätt fort. Det är inte okej och något jag ber om ursäkt för och återgäldar resten av dagen sen. Jag satte adrenalin-snöret Zacheus i badkaret direkt, gav Leonize till mannen och satte mig i badrums-öppningen med en kopp kaffe. 
 
Det är konstigt det här med feber hur mycket det kan påverka ens mående; som nattetid på alvedon och ipren, hur mycket mardrömmar påverkar och hur sömnen kan få en att bli ett monster. Tufft, ser redan framemot lunchvilan ♡
 
 

Mjölkstockning

Igår började jag få väldigt ont i höger bröst, det kändes inte som den här typiska mjölkstockningen med tilltäppta mjökkgångar och knölar. Men jag sa till mannen att jag ändå behövde duscha brösten i riktigt varmt vatten. Jag hade i princip lika ont i båda brösten när jag stod i duschen. När jag gick och la mig med Leonize frös jag så extremt, men kände mig så febrig och varm, gick upp och tog tempen som visade sig vara precis under 39 grader. Någon ipren sen somnade jag. 
 
Imorse när jag vaknade var febern tillbaka och en stark känsla av den värsta influensan infann sig i hela min kropp. Vidrigt vad ont det gör i kroppen och mjölkstockning -infektion eller inflammation är ett faktum. Segt. Men iochmed att jag är så dålig så är mannen hemma och tar hand om både mig och barnen. Det är ändå lite lycka i eländet. Längtar till huset och badrum extra mycket idag! Hoppas ni har en bra torsdag.