before bed '

Vad är det sista du gör på kvällarna?

Borstar mina tänder, tvättar bort sminket och smörjer in ansiktet med färsk aloevera planta. Mumma för huden!

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje kväll? 
Inte alls lång, det är liksom ingen skön ritual längre, utan det går snabbt. Leonize ligger alltid i sängen och väntar, man vet ju aldrig när hon ska ha sig en slurk eller om hon planerar någon rövar-utgång med plattfall från sängen (har inte hänt ännu, tack o lov!)

Är kvällsfika viktigt?

Nej, jag äter ingenting efter klockan sex, men den här tiden runt nio  när jag börjar bli trött så längtar jag efter morgonkaffet och en stor frukost! 

Hur går du klädd på kvällen? 

Härliga mjukiskläder och tofflor, men just nu sitter jag i t-shirt och jeans.. haha

Är du kvällstrött?

YES, indeeed, som sagt, håller jag igång hela dagen så blir jag riktigt trött redan vid nio och prioriterar sömnen för man vet aldrig vad som kan hända på natten eller när barnen vill stiga upp på morgonen. På så sätt har jag gjort vad jag har kunnat och själv tagit ansvar för att försöka vara så pigg som möjligt på dagarna.


Hur ser en perfekt kvällsstund ut?

När båda barnen somnar som dom ska och jag och mannen får våran egentid, en film och att ingen utav oss är sådär ruskigt trötta. Det är lyx. 


Vad är det bästa med kvällen?

Det är nog lugnet som kommer med mörkret, alla magar är mätta, alla har fått massa kärlek och skratt under dagen, alla känner sig nöjda och lite små-trötta och alla ligger uppepå varandra i soffan. Det är bara helt underbart, addera tända ljus eller en brasa så blir mysfaktorn enorm. 

 

Nu är det läggdags för moi, prinsessan sover sedan en timme tillbaka så jag ska bara in och göra mig i ordning för sängen - måla naglarna och sedan koppla bort allt och bara sooooooovaaa! Godnatt ni.